Bakhuis La Source
Fermé aujourd'hui
Formation Pizzeria notrerestaurant
Specialiteit: Workshop pizza & ambachtelijk brood - houtovengerechten (côte à l'os, brueghel, pizza) Mettre à jour la descripton
Revues
Mises à jour (5)
Donnez votre avis sur Bakhuis La Source
Chargement de la boîte de commentaire...
Mises à jour de Bakhuis La Source
2017-09-17
In het gemoedelijke kader van het bakhuis met op de achtergrond Italiaanse klassiekers, verzorgen wij u vrijdag 22 en zaterdag 23 september een typisch Italiaanse avond met in de houtoven gebakken pizza's. We starten om 19.00h met Prosecco van Andreola (D
In het gemoedelijke kader van het bakhuis met op de achtergrond Italiaanse klassiekers, verzorgen wij u vrijdag 22 en zaterdag 23 september een typisch Italiaanse avond met in de houtoven gebakken pizza's. We starten om 19.00h met Prosecco van Andreola (D
2017-09-16
Vanavond nog plaats voor vier personen: Ossobucco of zeeduivel, met lekkere hapjes vooraf en tiramisu a l'arancia als afsluiter. Reserveren kan nog op het nummer 0495/510914.
Vanavond nog plaats voor vier personen: Ossobucco of zeeduivel, met lekkere hapjes vooraf en tiramisu a l'arancia als afsluiter. Reserveren kan nog op het nummer 0495/510914.
2017-09-10
Vrijdag 15 en Zaterdag 16 september Heerlijk genieten van een typisch Italiaanse menu: Ossobucco of zeeduivel, geserveerd met tagliatelle en kruidig opgebakken seizoensgroentjes. Voorafgegaan door een glas Prosecco Andreola Dirupo met antipasti en afgero
Vrijdag 15 en Zaterdag 16 september Heerlijk genieten van een typisch Italiaanse menu: Ossobucco of zeeduivel, geserveerd met tagliatelle en kruidig opgebakken seizoensgroentjes. Voorafgegaan door een glas Prosecco Andreola Dirupo met antipasti en afgero
2017-09-06
Oogst 2017 - Weer een prachtig jaar voor Andreola Prosecco Dirupo DOCG. Kom hem proeven in ons bakhuis. We hebben ook andere prosecco's in ons aanbod zoals de Rosé, 26 primo (zonder toevoeging van suiker) en de Sesto Senso (dessertprosecco).
Oogst 2017 - Weer een prachtig jaar voor Andreola Prosecco Dirupo DOCG. Kom hem proeven in ons bakhuis. We hebben ook andere prosecco's in ons aanbod zoals de Rosé, 26 primo (zonder toevoeging van suiker) en de Sesto Senso (dessertprosecco).
2017-09-06
Vrijdag 8 en zaterdag 9 september om 19.00h Voor de liefhebbers van een lekker stuk dry aged Wit Blauw Belgisch rund, zes weken gerijpt in speciale rijpingskamers. Gegrild in onze houtoven geeft dit een sublieme smaak. Het vlees wordt geserveerd met ov
Vrijdag 8 en zaterdag 9 september om 19.00h Voor de liefhebbers van een lekker stuk dry aged Wit Blauw Belgisch rund, zes weken gerijpt in speciale rijpingskamers. Gegrild in onze houtoven geeft dit een sublieme smaak. Het vlees wordt geserveerd met ov
Popularité de Bakhuis La Source
Score de popularité:
Cette valeur est basée sur le nombre de visiteurs, «checkins» et «likes» sur Facebook dans les derniers mois
Plus d'activités à octobre:
Bakhuis La Source à un nombre total de 198 visiteurs (checkins) et 661 likes.